Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dissabte, 19 de gener del 2013

Les blaves van superar a l’Handbol Mataró en un partit molt complet en defensa i continuen liderant la classificació de la Lliga Catalana
Imatge d'un partit de l'Associació a l'Onze de Setembre aquesta temporada (Foto: Moisés Camuñas)
Primer partit de la segona volta i primera victòria de la mateixa de l'Associació Lleidatana d’Handbol Femení. El conjunt blau va estrenar l’any a l’Onze de Setembre i va superar amb solvència a l’Handbol Mataró. Després d’un inici de partit dubitatiu, les noies de Miroslav Vujasinovic van augmentar la intensitat i van marxar guanyant al descans 17-10. La segona part va ser més plàcida per a les lleidatanes, que van sumar la dotzena victòria de la temporada en catorze jornades.

Fred inici de les lleidatanes, que no van aconseguir superar l'efectivitat visitant fins el minut 8, on el marcador reflectia un empat a 4. A partir d'aquest moment, un reajust defensiu i un parcial de 5 a 0, van fer que l'Associació agafés un primer avantatge de 3 gols. L'augment de la intensitat defensiva local va propiciar les errades tant en la passada com en el llançament de les jugadores del Mataró, que es va traslladar a un increment de l'avantatge (12 a 5 al minut 18).

Amb la diferència de 7 gols, les lleidatanes van baixar la intensitat, cosa que va fer que les mataronines retallessin la distància fins el 14 a 9 al minut 24 de la primera meitat. Una empenta final de les blaves va deixar el resultat al descans en 17-10.

A la segona meitat, l'Associació va tornar a sortir freda i als primers minuts no va poder incrementar l'avantatge davant d’un seriós Mataró, de forma que es va produir un intercanvi de gols i d'errades en ambdós conjunts. Però a partir del minut 5 del segon temps, les locals van tornar a incrementar la intensitat defensiva i al minut 12 d’aquest període el marcador mostrava un 26 a 14 fruit de tres contracops consecutius.

Poca història als darrers 15 minuts de partit, on els jugadores més joves de l'equip lleidatà van tenir la seva oportunitat. Amb aquesta victòria, el conjunt dirigit per Miroslav Vujasinovic referma el liderat de la categoria. Les blaves descansaran la setmana vinent i no tornaran a competir fins el dia 2 de febrer a la pista del Sant Esteve Sesrovires.

Fitxa tècnica:

ASSOCIACIÓ LLEIDATANA D’HANDBOL (37): Mariama Kora (p.), Jennyfer Nana (8), Imma Soto (1), Rocío Ruiz (3), Irama García (4), Irina Pop (7), Judit Rovira (1), Emma Precup (4), Laia Ribalta (1), Lucia Pasamán, Mai Daou (3), Aissata Dieng (2) i Natalia Caldés (3).

CLUB JOVENTUT HANDBOL MATARÓ (22): Pérez (p.), Cristina Moreno (1), Cristina Pi, Diana Gomà (4), Cristina Arteaga (1), Isabel Latorre (3), Irene Chiva (2), Laura Gallego (1), Saray Alpiste (1), Marta Sánchez (7), Irene Hernández (2) i Paula Soler.

PARCIALS CADA 5 MINUTS: 2-3, 7-4, 10-5, 13-7, 14-9, 17-10, 20-12, 24-13, 27-15, 29-17, 33-20 i 37-22.

ÀRBITRES: Sabaté / Tapia.