Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 3 de febrer del 2013

Les blaves van guanyar a la pista del Sant Esteve Sesrovires i van aprofitar l’ensopegada d’un rival directe com el Molins de Rei per continuar manant a la classificació amb més solvència
Imatge del partit de la primera volta entre el Sant Esteve i l'Associació Lleidatana a l'Onze de Setembre (Foto: Moisés Camuñas)
L’Associació Lleidatana d'Handbol va sumar una nova victòria en la setzena jornada de la Lliga Catalana sènior femenina. L'equip entrenat pel croat Miroslav Vujasinovic, s'enfrontava a un rival a priori inferior, el C.H. Sant Esteve Sesrovires, al qual havia vençut per 40 a 20 a la primera volta al pavelló Onze de Setembre. Les jugadores lleidatanes van arribar concentrades a l'inici del partit, donat que eren coneixedores de l'ensopegada que havia sofert unes hores abans un dels seus màxims rivals en la classificació, el Molins de Rei, que havia perdut a la pista de l'Handbol Ascó (26-22).

Els primers minuts van ser igualtats gràcies a les accions defensives d'un voluntariós Sant Esteve Sesrovires, que aguantava amb desavantatge mínim al marcador (3 a 4 al minut 7) i també gràcies al desencert en el llançament de les blaves (fins a cinc pilotes al pal van enviar les lleidatanes als primers quinze minuts). De totes maneres, l'equip entrenat pel croat Miroslav Vujasinovic, va poder anar centrant el seu joc i poc a poc va anar eixamplant les diferències fins al 13 a 21 amb el qual es va arribar al descans.

La segona meitat va començar com la primera, però a partir del minut 5, l'Associació va ajustar el 6:0 defensiu que havia utilitzat durant el primer període i el va obrir lleugerament, cosa que va permetre la recuperació de moltes pilotes que van traduir-se en contracops que, ara sí, van acabar en gol. La rapidesa d'Emma Precup en la recuperació i contracop posterior (12 gols en el matx) va fer que la diferència anés augmentant paulatinament. A més a més, aquesta fermesa defensiva, que no havien mostrat les lleidatanes a la primera meitat, va fer que als primers 20 minuts de l segon temps, el Sant Esteve només pogués marcar 5 gols (16 a 34 al minut 50 de partit).

D'aquí al final del partit, va produir-se un intercanvi de gols i l'entrenador visitant va aprofitar per donar entrada a les jugadores més joves per tal de poder disputar els darrers minuts. Bona victòria de l'Associació que l'afiança al capdavant de la classificació, amb un partit menys que els seus rivals i que la propera jornada, dissabte dia 9 de febrer a les 18:30h, rebrà al potent Handbol Tortosa Hidrocanal a l’Onze de Setembre.

Fitxa tècnica:

C.H. SANT ESTEVE SESROVIRES (21): Blanca Armengol (p.), Andrea Sanz (2), Irene Mataró, Núria Ballús, Marta Valdivieso (4), Judit Cortés, Eli Buenestado, Agostina Estelrrich, Laia Faixo (4), Carla Gras (4), Alba Buenestado (3), Isabel Martínez (4), Marta Montoya i Nadia Ezzarouali.

ASSOCIACIÓ LLEIDATANA D’HANDBOL (38): Mariama Kora (p.), Jennyfer Nana (3), Imma Soto (2), Rocío Ruiz (3), Irama García (2), Irina Pop (8), Judit Rovira, Emma Precup (12), Laia Ribalta (2), Lucia Pasamán (2), Mai Daou i Natàlia Caldés (4).

PARCIALS CADA 5 MINUTS: 1-3, 3-7, 5-10, 7-13, 9-15, 13-21, 14-23, 15-27, 15-30, 16-34, 17-37, 21-38.

ÀRBITRES: Castillejo Cepas i Leiva Romero.