Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dijous, 25 d’octubre del 2012

El conjunt lleidatà, com en ocasions anteriors, va sortir molt fred al partit contra el Cambrils, però es va refer i amb el marcador a favor en la segona part, l’àrbitre va esdevenir protagonista

Imatge d'arxiu d'un partit de pretemporada de l'Alcarràs (Foto: Handbol Alcarràs)
L’Handbol Alcarràs va disputar el passat dissabte la quarta jornada de la Segona Catalana Sènior d’handbol. Seguint el guió de partits anteriors, el conjunt lleidatà va sortit molt erràtic a la pista del Cambrils. Tot i que l’equip local va marxar inicialment en el marcador, la primera meitat va acabar amb un ajustat 15-14. En el segon temps, l’Alcarràs va millorar el joc i va capgirar el resultat, però unes decisions poc encertades de l’àrbitre van perjudicar als lleidatans.

L’inici de l’encontre de l’Handbol Alcarràs, amb continues pèrdues de pilota en atac i males defenses, va recordar a partits anteriors. Amb aquesta empanada, el conjunt lleidatà va encaixar un parcial de 6-1 en 12 minuts. Davant d’aquesta situació, el tècnic de l’Alcarràs va demanar temps mort. L’aturada va sorgir efecte i els lleidatans es van posar les piles. El resultat al descans era de 15-14.

A la represa, va començar un altre partit , amb bona defensa i bons atacs per part de l’Alcarràs. Aquest fet, va permetre als visitants capgirar el marcador i marxar de tres gols. Tot semblava anar bé, però a falta de 10 minuts l’àrbitre es va convertir en protagonista al prendre decisions poc encertades. Amb l’entrenador lleidatà expulsat per les reiterades queixes, l’equip es va vindre a baix i el Cambrils va guanyar l’encontre (29-27).

L’Alcarràs es queda vuitè a la classificació i aquest dissabte rebrà el C.E La Salle Bonanova 'B', que marxa quart. Per altra banda, les noies de l’Handbol Alcarràs van iniciar la Primera Catalana amb una victòria contundent a la pista de l’Agramunt (14-29) que les col·loca líders de la competició.

H. ALCARRÀS: Cristian Gutierrez, Tom Tapia , Arnau Siscart (3 ), Joel Eres , Ferran Buendia, ( 1 ) Abel Miret ( 1 ) , Elias Alins ( 2 ) ,Luis Taveras ( 12 ) , Albert Jove ( 4 ) , Marc Castells, Eloy Canosa, Juan C. Canosa , Adrian Murillo , Samuel Peña ( 4 ).

H. CAMBRILS: David , Enric ( 6 ). , Axel ( 3 ) Sergio ( 1 ) , Manuel ( 2 ) , Jose , Hector ( 4 ) , Carlos. , Roger , Javier ( 4 ), Adria ( 3 ) , Oscar , Alejandro ( 4 ) Joan Pere ( 2 ).

ÀRBITRE: Pallares