Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 28 d’octubre del 2012

El conjunt dirigit per Miroslav Vujasinovic va sortir molt concentrat al partit i amb el pas dels minuts el resultat es va anar estirant a favor de les locals
Imatge d'una acció del partit d'ahir (Foto: Moisés Camuñas)
Segon partit de la temporada a casa per l'equip sènior de l'Associació Lleidatana d'Handbol després de comptar per victòries els tres anteriors matxs disputats per les blaves. L'equip entrenat pel croat Miroslav Vujasinovic, presentava la baixa d'Imma Soto per al partit d’ahir, però la superior plantilla de les lleidatanes va passar per damunt de la Salle Montcada Iste sense cap problema.

A priori, el rival no presentava una gran dificultat. Les lleidatanes van sortir concentrades des d'un primer moment, cosa que va fer que des de l'inici, el conjunt lleidatà anés assolint un còmode avantatge en el marcador. L’entrenador del conjunt lleidatà, al veure la superioritat del seu equip va anar rotant de jugadores durant els 60 minuts. Al descans, les locals van marxar al vestidor amb un 14-5 a favor.

En el segon temps, tot i que poc a poc les lleidatanes van anar distanciant-se en el marcador, també es van contagiar de la debilitat del rival. Finalment, tot i no fer un partit brillant, l'Associació es va imposar per un clar 29-12 i camina ferma al capdavant de la classificació.

El proper dissabte, les lleidatanes viatjaran fins a Vilanova del Camí per disputar la sisena jornada de la Lliga Catalana.

Fitxa tècnica:

ASSOCIACIÓ LLEIDATANA D’HANDBOL (29): Mariama Kora (p.), Jennyfer Nana (7), Maimouna Daou (1), Rocío Ruiz, Irama García (1), Irina Pop (5), Montse Escala, Emma Precup (6), Laia Ribalta (2), Lucia Pasamán (4), Aissata Dieng i Natàlia Caldés (3).

SALLE MONTCADA ISTE (12): Ana Segovia, Naroa Hidalgo (2), Clara Forns (2), Sheyla Guillen (2), Roser Bordàs (2), Ana Ramos, Marta Bernaus (1), Monica Bautista (1), Estefania Gómez (1), Raquel Vázquez i Marta Toribio (1).

PARCIALS CADA 5 MINUTS: 3 – 0 / 5 – 0 / 7 – 1 / 10 – 2 / 12 – 3 / 14 – 5 / 17 – 6 / 20 – 8 / 23 – 9 / 26 – 10 / 27 – 11 / 29 – 12.

ÀRBITRES: Fabra i Nedelciu.