Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimarts, 2 d’octubre del 2012

El conjunt lleidatà va caure en la primera jornada de la Segona Catalana davant d’un efectiu Handbol Calella

Imatge de la plantilla de l'Handbol Alcarràs (Foto: H. Alcarràs)
L’Handbol Alcarràs es va estrenar amb derrota en el primer partit de la temporada al pavelló d’Alcarràs. El conjunt lleidatà, que es troba en la Segona Catalana, va ser superat per l’Handbol Calella.


El partit va estar marcar pels nervis i la precipitació dels jugadors del conjunt local, que amb set pilotes al pal i quatre llançaments de set metres errats van anar a remolc tot l’enfrontament. El resultat al final del primer període senyalava un 9 a 11 a favor dels visitants. Al segon temps, les coses no van millorar i l’Alcarràs va continuar acumulant errors. Per la seva banda, el Calella es va aprofitar de les errades locals per endur-se el partit amb un resultat final de 19 a 21. 

Aquest dissabte, el conjunt lleidatà visitarà la pista de l’Handbol Club Vallag.

H. ALCARRÀS: Cristian Gutiérrez, Roger Gateu , Arnau Siscart (3 ), Joel Eres , Ferran Buendia, ( 1 ) Abel Miret ( 1 ) , Elias Alins , Samuel Peña ( 1 ),Luis Taveras ( 10 ) , Albert Jove ( 3 ) , Marc Castells , Eloy Canosa, Juan C. Canosa i Adrián Murillo.

H. CALELLA: Ramon , Xavier , Carles , Guillem , Carlos , Carlos, Xavier, Xavier, Oriol , Jesús , Sergi , Jordi , Bernat , Guillermo.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © HANDBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //