Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :diumenge, 7 d’octubre del 2012

Els lleidatans es van mostrar imprecisos en els compassos inicials del partit però van saber oposar-se a les adversitats i plantar cara a un rival fort a casa
Imatge de la presentació del primer equip del CH Pardinyes (Foto: CH Pardinyes)
El Club Handbol Pardinyes va començar ahir la Primera Catalana treien un punt del Pavelló Teresa Mª Roca i Vallmajor de Mataró. El conjunt dirigit pel tàndem Raül Rivas i Victor Pere va començar el partit amb molts dubtes. El pas del minuts va asserenar al conjunt lleidatà, que va marxar guanyant al descans (12-13). En la segona part, les diferències van ser mínimes però als minuts finals, amb el Padinyes per davant en el marcador, els locals van aconseguir empatar el partit (26-26).

L’entrena del Pardinyes a Primera Catalana, després de baixar de categoria la passada campanya, va començar amb imprecisions i pilotes perdudes. A mesura que van passar els minuts, el conjunt dirigit per Raül Rivas va asserenar-se i va començar a fer mal amb una defensa 6-0 i un gran atac, amb gran actuació destacada de José Delgado ‘Pipo’. Al descans el conjunt lleidatà dominava en el marcador 12 a 13.

A la represa, el partit va mantenir la intensitat del primer temps i les diferències van ser mínimes. El Mataró, amb una defensa dura i una gran primera línea, no es va deixar intimidar pel gran atac lleidatà. Arribant al final del partit, el Pardinyes va agafar una renda a favor de dos gols (24-26), però l’efecte pista va actuar per esperonar als seus jugadors i el Mataró va aconseguir igualar l’enfrontament a 26. Els últims atac per part dels dos conjunts no van acabar en res i el partit va acabar en taules.

Tot i l’empat, l’entrenador de l’equip lleidatà va sortir satisfet del Pavelló de la localitat barcelonina. “Treure punts fora de casa sempre és bo”. Rivas va admetre que el seu equip “tot i començar neguitosos, hem fet un partit notable en general”. Rivas va finalitzar dient que “el rival ha treballat molt bé però hem tret alguna cosa d’un pavelló difícil com aquest. Era un dels nostres objectius”.

La setmana vinent l’Handbol Pardinyes descansa i tornarà a competir el dissabte 20 d’octubre contra el CH Sant Fost al Pavelló Municipal de Pardinyes.

Per altra banda, l’equip B del club va arrasar ahir al Club Handbol Terrassa (28-18) al Pavelló Municipal de Padinyes en la segona jornada de la Tercera Catalana. El conjunt lleidatà es col·loca a la part alta de la classificació.

Fitxa tècnica:

CLUB HANDBOL PARDINYES: Jordi Soto (p.), Xavi Escarp (p.s.), Eloi Vidal (1), Kelvin De León (3), José Delgado ‘Pipo’ (5), Sergio Martín (4), Fran Pifarré (3), Abel Hervàs (2), Eduard Pifarré (3), Quim Solans (-), Jesús Velasco (2), Rubén Tardio (2) i Paco Serra (2).