Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :diumenge, 30 de setembre del 2012

L’equip lleidatà va ser molt superior a l’Handbol Mataró, conjunt teòricament inferior, i comença amb bon peu la nova etapa a la Lliga Catalana

Imatge d'arxiu d'un partit de la temporada passada (Foto: Moisés Camuñas)
L’associació Lleidatana d’Handbol va superar ahir al Club Joventut Handbol Mataró en el primer partit de la Lliga Catalana. Les noies de Miroslav Vujasinovic van sortir molt concentrades al partit, i amb un bon atac i una bona defensa van agafar un avantatge definitiu al primer temps (10-22). Als segons 30 minuts, el conjunt lleidatà va afluixar el ritme i això es va notar, encara que la diferència de gols no es va moure al finalitzar el partit (22-34).

El partit no va causar problemes a l’Associació, que amb una plantilla més completa que la de la temporada passada tenen l’objectiu d’estar lluitant a les posicions capdavanteres. L’Handbol Mataró, rival més fluix que les lleidatanes, es va veure superat per la defensa inicial 6-0 de les noies de Miroslav Vujasinovic, que també van utilitzar la 5-1. El bon treball defensiu, les grans accions ofensives, comandades per Emma Precup, i el gran percentatges de Kora a la portaria, que va arribar a fer un 50% d’aturades a la primera meitat, van fer que conjunt lleidatà anés aganat distància en el marcador (10-22).

A la represa, els dos conjunts van començar freds. En els cinc primers minuts, cap dels dos equips va poder marcar. L’associació, amb l’electrònic a favor, es va relaxar. El Mataró va aprofitar aquest fet per fer mal amb bones penetracions. Tot i la falta d’intensitat, les lleidatanes van saber aguantar la renda en el marcador fins a poder certificar els primers punts de la temporada (22-34).

El pròxim partit de l’Associació no serà fins el dissabte 13 d’octubre contra el CH Sant Esteve Sesrovires, al Pavelló Municipal Onze de Setembre ja que la propera setmana les lleidatanes descansen.

Fitxa tècnica:

Club Joventut Handbol Mataró: López (p), Quesada (5), Santos (4), Rodríguez (1), Latorre (2), Sánchez, Gallego (2), Sola (1), Chive (1), Hernández (6) i Soler.

Associació Lleidatana d’Handbol: Kora (p), Jennyfer (5), Rocío, Maimouna (1), Irama (3), Irina Pop (5), Montse (1), Emma Precup (9), Laia (4) Lucia (3) i Natàlia (3).

Àrbitres: Aguilera i Almirall

Parcials cada cinc minuts: 1-3 / 4-8 / 4-12 / 6-15 / 6-19 / 10-22 / 10-22 / 13-25 / 13-28 / 15-31 / 18-31 / 22-34.