Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimarts, 4 de desembre del 2012

Les blaves van remuntar un marcador desfavorable al descans a la pista del Molins de Rei, vigent campió de la Lliga Catalana, i van sumar la seva novena victòria consecutiva
Imatge de l'anterior partit de l'Associació a la Lliga (Foto: Moisés Camuñas)
El primer equip de l'Associació Lleidatana d'Handbol va derrotar el passat dissabte el CE Molins de Rei, en la desena jornada de la Lliga Catalana. L'equip entrenat pel croat Miroslav Vujasinovic, va viatjar a la pista barcelonina respectant molt al rival, al qual ja s’havia enfrontat en aquesta pretemporada amb resultat favorable en ambdós partits al Molins de Rei.

A més, el rival de les lleidatanes va ser el campió de les dues darreres edicions de la Lliga Catalana i també en els dos darrers anys va aconseguir l'ascens de categoria, però els problemes econòmics no van permetre a les barcelonines formalitzar la seva inscripció en la Divisió d'Honor Plata Femenina.

Només als primers deu minuts de partit, les locals ja van deixar clar que serien un contrincant duríssim i van agafar avantatges en el marcador de fins a quatre gols. Tot i això, les defenses es van imposar als atacs en aquests primers minuts. La rapidesa en la mobilitat de pilota de les molinenques, amb bones connexions amb la seva pivot, van fer molt mal durant la primera part, encara que l'Associació no li va perdre mai la cara al partit i va aconseguir reduir distàncies fins el 15 a 13 que va mostrar el lluminós al descans.

A la segona part les lleidatanes, lluny de relaxar-se, van sortir a per totes aprofitant una certa baixada en la intensitat de les noies entrenades per Isa Rabassa. En tres minuts, les lleidatanes van capgirar el marcador i van començar a trenar jugades en atac. La defensa de l’Associació també va començar a funcionar i van forçar les pèrdues de pilota del Molins, que van anar seguides de ràpids contracops. L'avantatge lleidatà es va anar incrementant fins els 4 gols que al minut 50 van ser retallats fins els dos de diferència.

Al minut 52, dues exclusions consecutives deixaven les de Miroslav Vujasinovic amb dues jugadores menys. Tot feia pensar que les molinenques podrien arribar a empatar el matx. Però cinc minuts providencials de Kora a la porteria, sumats a la veterania d'algunes de les lleidatanes, van fer que el parcial en aquest període d’exclusions acabés en taules. Animades, les lleidatanes van jugar uns últims minuts amb gran encert ofensiu i van aconseguir marxar de quatre gols per tancar el partit amb victòria (26-30).

Amb aquests punts, l’Associació segueix al capdavant de la classificació i amplia el seu rècord de victòries seguides. La propera jornada, dissabte dia 8 de desembre, visitarà la pista de l'Onze de setembre el KH7 Granollers, actualment segon classificat.

Fitxa tècnica:

CE MOLINS DE REI (25): Reina, Navarro, González (8), Baraldes (1), Solana, Baño (6), Rebula (2), Marqués (2), Bernabé, Rubí, Toro (6), Bermúdez, Bermejo i Arús.

ASSOCIACIÓ LLEIDATANA D’HANDBOL (30): Mariama Kora (p.), Jennyfer Nana (3), Meri Pérez, Imma Soto (4), Rocío Ruiz (1), Irama García (4), Irina Pop (10), Judit Rovira, Emma Precup (5), Laia Ribalta (2), Lucia Pasamán (1), Aissata Dieng i Maimouna Daou.

ÀRBITRES: Martin / Pérez.