Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 4 de novembre del 2012

El conjunt lleidatà es va trobar un partit fàcil a causa de les baixes dels visitants, que van arribar amb només 7 jugadors. Els de Raül Rivas es col·loquen a la part alta de la classificació
Imatge del partit d'ahir al Pavelló de Pardinyes (Foto: La Paeria)
El Club Handbol Pardinyes Lleida va aconseguir ahir una victòria molt contundent al Pavelló de Pardinyes contra el CH Sant Esteve Sesrovires ‘B’. El conjunt lleidatà afrontava la cinquena jornada, quarta per a ells ja que van descansar fa tres setmanes, de la Primera Catalana amb la intenció de seguir invictes. El conjunt visitant, afectat per les baixes, només es va presentar amb 7 jugadors, cosa que no va despitar al Pardinyes, que va jugar al cent per cent de les seves possibilitats.

Des del minut 1 fins al 60 els jugadors de l’equip local van mostrar la seva superioritat. El conjunt lleidatà es va començar a marxar ràpidament en el marcador, demostrant que es prenia molt seriosament el partit. D’aquesta manera, al minut 5 el parcial era de 6-1 i al 15 de 15-5. La diferència de gols va permetre a Raül Rivas posar més minuts en pista a les noves incorporacions com Paco Serra, Chechu Velasco, Rubèn Tardío i Jordi Soto, que van respondre a la perfecció. Al descans els dos conjunt van marxar als vestidors amb un 25-11 en el marcador.

En la segona part la dificultat era veure si els locals podien mantenir el ritme, però així va ser. El més destacat d’aquest període va ser el retorn a les pistes de Ferran Huerta, que va poder gaudir de 20 minuts de joc per retrobar-se amb sensacions del passat sota pals. Finalment, tot i les proves del conjunt lleidatà el resultat final va marca un contundent 46-24.

La setmana vinent el Pardinyes viatjarà a Girona per enfrontar-se al GEIEG a partir de les 18:00h. Els lleidatans continuen invictes i pugen a les posicions privilegiades de la classificació.

Fitxa Tècnica:

CLUB HANDBOL PARDINYES (46): Jordi Soto (p.), Ferran Huertas (p.s), Kelvin De León (7), José Delgado ‘Pipo’ (7), Sergio Martín (4), Abel Hervàs, Eduard Pifarré (5), Quim Solans (1), Jesús Velasco (2), Rubén Tardio (2), Paco Serra (5), Albert Pedra (1), Eloi Vidal (6) i Eric Carrera (6). CH

SANT ESTEVE SESROVIRES ‘B’ (24): Raül Molero (p.), Guillem Juncà (5), Héctor Vega (4), Cristian Sango (8), Roger Pujol, Jonathan Vila (1) i Jaume Sesplugues (6).

ÀRBITRES: Aleix Coca i Ignacio Román.