Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :dilluns, 10 de setembre del 2012

El Club Handbol Pardinyes inicia una nova temporada amb un projecte continuista i amb la recerca de poder generar més recursos propis. 
Imatge dels components de la plantilla del primer equip (Foto: CH Pardinyes)
El principal representant de l’handbol lleidatà masculí afronta un nou curs a les seves esquenes. Un cop aconseguit el dèficit zero la temporada passada, que amb els temps que corren és gairebé un miratge, l’entitat vol fer un creixement de qualitat. El president d’aquest club, José Manuel Zubieta, i el nou director tècnic, Txema del Rosal, que la temporada passada entrenava al primer equip de l’entitat, tenen clara la idea de que s’ha de seguir treballant la base. 

El primer equip del Pardinyes, amb l’objectiu de tornar a la Lliga Catalana Sènior Masculina Antonio Lázaro, ja ha començat la pretemporada i va jugar dos amistosos en el triangular que va tenir lloc el passat dissabte 8 de setembre a Alcarràs. La plantilla segueix amb l’estructura clàssica de sempre, amb els germans Pifarré, Eloi Vidal, ‘Pipo’, Sergio Martín, Javier Alegre i Kevin de León com a bloc més veterà. També s’incorporen jugadors de l’equip B, amb experiència de partits amb el A, com són Quim Solans, Jordi Santacana, Sergio Arjona i Albert Pedra. A la banqueta, Raül Rivas i Víctor Pere, persones que coneixen molt bé la base i l’estructura del club, es faran càrrec de l’equip. 

En l’apartat d’incorporacions, el Pardinyes s’ha fet amb els serveis de Paco Serra, Jesús Velasco i Jordi Soto, sens dubte, jugadors que donaran un salt de qualitat a la plantilla. A més, el club espera contractar a un central de Mataró que vindrà a estudiar a Lleida. Per altra banda, el Pardinyes ha patit les baixes de Gerard Gomis, que torna a la seva localitat, d’Alberto Echaide, que està pendent de poder quedar-se un any més a la capital del Segrià i de Michel Sanz, encara que sol es perdrà mitja temporada. 

El segon equip de l’entitat, que va ascendir el passat curs a Tercera Catalana Preferent, estarà composat per gent jove de la base i tres veterans; Álvaro Martín, Ignasi Pedrol i Jorge Solanes. La plantilla també està pendent de 3 o 4 incorporacions que podrien arribar de gent que ve a estudiar a Lleida. Com la passada campanya, l’equip estarà dirigit per Ivan Àguila. 

Enguany, el club no s’ha pogut permetre un equip C ja que el nombre de jugadors i la part econòmica feien inviable la inscripció d’un tercer conjunt per competir. 

Mirant per sota, el Pardinyes tindrà representació en competició catalana de tots els equips de la base. El Juvenil i l’infantil a Primera Catalana i el Cadet a Segona Catalana. A més, l’entitat groc i negra aposta per una escola d’handbol per a Benjamins i Alevins. Amb equips mixtos, formats per nois i noies, Pere Martínez, que serà l’encarregat de controlar aquesta àrea, intentarà inculcar-los els valors de l’esportivitat. Aquestos equips estaran en competició catalana i aniran a les trobades del FC Barcelona i l’Handbol Granollers, equips agermanats amb el Pardinyes. 

L’entitat lleidatana, com molts altres clubs de la ciutat, està buscant patrocinadors per tancar un pressupost, que rondarà els 60.000 euros, encara que intentaran reduir aquesta xifra 5.000 euros. El punt a desenvolupar per aquest curs és el de generar recursos propis. Per la seva banda, l’Ajuntament de Lleida i la Disputació també col·laboraran amb el Pardinyes. El curs passat, la Paeria va donar un recolzament econòmic de 6.000 euros i la Diputació de 2.500. Enguany, s’espera una aportació semblant. 

En l’àmbit esportiu, el primer equip continuarà amb la seva preparació i jugarà el dia 14 de setembre davant del Vendrell. Un dia després, el club lleidatà jugarà al Pavelló Municipal de Pardinyes contra el Sant Quirze. El dia 22 la plantilla groc i negra es desplaçarà a Zaragoza per jugar un triangular davant del Huesca B i el Dominicos. El dia 25 serà la presentació del primer equip, amb un acte molt vibrant que tindrà lloc al Pavelló de Pardinyes. El tret de sortida a la Lliga serà el cap de setmana del 6 al 7 d’octubre a Mataró. El Primer partit a Lleida serà el 20 d’octubre davant del Sant Fost.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © HANDBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //