Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimarts, 23 d’octubre del 2012

El conjunt lleidatà va ser molt superior a l’Handbol Sant Fost i es va estrenar a casa deixant molt bones sensacions. Eric Carrera va ser el protagonista del partit amb 11 gols 

Imatge dels jugadors de l'Handbol Padinyes reben unes indicacions (Foto: Joan Mor Villanueva)
Primer partit a casa de l’Handbol Pardinyes i primera victòria en la tercera jornada de la Primera Catalana. El conjunt lleidatà, tot i les nombroses baixes, va ser molt superior a l’Handbol Sant Fost i va demostrar tenir un gran fons d’armari. 

El partit va començar amb un parcial de 3-0 a favor dels locals que van anant ampliant gràcies a la intensitat defensiva marcada per José Delgado ‘Pipo’ i una de les noves incorporacions, ‘Chechu’ Velasco. El Sant Fost, molt superar pel conjunt lleidatà, només va poder anotar 5 gols en la primera meitat. Una altra incorporació d’aquesta temporada, el porter Soto, va ser un autèntic malson per als atacants visitants. En tasques ofensives, Kelvin de León acompanyat d’Eduard Pifarré, el petit dels germans, van posar 7 gols de diferència abans d’anar als vestuaris (12-5). 

A la represa, sense baixar la intensitat, el conjunt lleidatà va seguir fent mal i ampliant la distància en el marcador fins als 11 gols. En aquest període, Eric Carrera, que tornava a les pistes, va estar molt efectiu i va arribar fins a les 11 dianes. Amb el partit molt decantat per al Pardinyes, Bounovacha, jugador visitant, va rebre la targeta vermella. Amb tot resolt, els locals van controlar el pas dels minuts i la diferència es va reduir fins al 28 a 20 final.

Gran victòria del Pardinyes que es situa cinquè amb 5 punts. La propera setmana, l’equip dirigit per Raül Rivas visitarà la pista del C.E. Molins de Rei.

Per altra banda, l’equip B del club va arrasar a la AE. Aula (37-25) al Pavelló Municipal de Padinyes en la quarta jornada de la Tercera Catalana Preferent. El conjunt lleidatà està tercer a la classificació.

Fitxa Tècnica: 

CLUB HANDBOL PARDINYES: Jordi Soto (p.), Xavi Escarp (p.s.), Kelvin De León (5), José Delgado ‘Pipo’ (2), Sergio Martín, Abel Hervàs, Eduard Pifarré (5), Quim Solans, Jesús Velasco (1), Rubén Tardio, Paco Serra (2), Albert Pedra (1), Jordi Santacana (1) i Eric Carrera (11).

CLUB HANDBOL SANT FOST: Jurado (p.), Méndez, Safont (1), Corts (3), Reuts, Mouna, Garcia (2), Romero (1), Pablo, Gené (4), Gómez (1), Riera (4) i Bounovacha (2).

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © HANDBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //