Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dissabte, 3 de novembre del 2012

El conjunt dirigit per Miroslav Vujasinovic es va imposar al Club Handbol Vilanova en un partit disputat on la portera Kora i la qualitat atacant de les visitants van acabar decidint

Imatge de l'anterior partit de l'Associació Lleidatana (Foto: Moisés Camuñas)
L'Associació Lleidatana d'Handbol va aconseguir la cinquena victòria consecutiva després de guanyar al Club Handbol Vilanova en la sisena jornada de la Lliga Catalana Sènior Femenina. L’equip entrenat pel croat Miroslav Vujasinovic, s'enfrontava a un rival conegut donat que ambdues entitats s'havien enfrontat en temporades anteriors en diferents partits amistosos. Les de la Catalunya Central, compten en les seves files amb alguna jugadora que havia jugat amb l'equip lleidatà i això feia que les Vilanovenques tinguessin coneixement del joc de les blaves.

Les jugadores lleidatanes van arribar amb molta concentració a l'inici del matx. En atac, les lleidatanes no van tenir dificultats per poder perforar la porteria rival, doncs el llançaments exterior d'Irina, Emma i Natàlia, i la velocitat a l'extrem de Jenny, van fer que s'arribés a porteria amb certa comoditat. El problema durant el partit va ser la defensa 5 - 1 utilitzada pel tècnic croat que no es va mostrar gaire encertada i en bastants moments les blaves van ser superades per les vilanovenques en el u contra u. Tot i això, al final de la primera part, una entonada Kora, va fer que l'Associació pogués agafar un avantatge en el marcador de set gols que ja seria pràcticament definitiu (14-21).

A la segona part, les lleidatanes van sortir una mica més fredes. Tot i l'avantatge, el Vilanova seguia esperant el seu moment ja que les visitants no aconseguien marxar en el marcador. Bona part de la culpa va ser dels col·legiats de l'encontre que no van permetre jugar a les lleidatanes amb l'agressivitat habitual i els hi van xiular 10 penals en contra i cap a favor. Tot i això, la qualitat de l’Associació es va acabar imposant i el partit va finalitzar amb un marcador de 28-37.

Aquesta és la cinquena victòria en cinc partits de les blaves, que les situa a la part alta de la classificació, juntament amb els equips del Granollers, el Gavà i el Molins de Rei, clars i autèntics favorits per a la disputa de la fase d'ascens a la Divisió d'Honor Plata femenina. La propera jornada, dissabte dia 10 de novembre, visitarà la pista de l'11 de setembre l'OAR Gràcia Sabadell, un dels darrers classificats.

Fitxa tècnica:

CLUB HANDBOL VILANOVA (28): Maria Torres (p.), Sonia Pulido (2), Lidia Rodríguez (7), Silvia Vega (3), Sandra Rodríguez (5), Laia Egea (3), Marta Trucharte (4), Estefanía Caballero, Lorena Hernández (1), Adelaida Garcia (2), Tania Caldera i Maider Garrido (1).

ASSOCIACIÓ LLEIDATANA D’HANDBOL (37): Mariama Kora (p.), Jennyfer Nana (7), Imma Soto (2), Rocío Ruiz (2), Irama García (2), Irina Pop (7), Judit Rovira, Emma Precup (11), Laia Ribalta (1), Lucia Pasamán i Natàlia Caldés (5).

PARCIALS CADA 5 MINUTS: 1 – 3 / 5 – 6 / 7 – 10 / 10 – 14 / 13 – 16 / 14 – 21 / 17 – 24 / 20 – 27 / 21 – 30 / 23 – 33 / 26 – 33 / 28 – 37.

ÀRBITRES: Riado Romero i Sánchez Lara.