Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimecres, 17 d’octubre del 2012

El conjunt lleidatà va sumar els primers punts contra l’Handbol Palautordera en un partit molt igualat que es va decidir en els últims instants
Imatge del partit de l'Handbol Alcarràs (Foto: Handbol Alcarràs)
L’handbol Alcarràs, que disputa la Segona Catalana, va sumar el passat dissabte la primera victòria de la temporada. El conjunt lleidatà, que va rebre a l’Handbol Palautordera al pavelló d’Alcarràs, va jugar un partit molt seriós i va aconseguir els punts en els darrers minuts.

El partit va estar marcar per la igualat en el marcador. Els dos conjunts van sortir molt concentrats al matx. L’Alcarràs, necessitat de punts, va posar la intenció de trencar el partit, però els visitants no van cedir terreny. Els primers 30 minuts van acabar amb el resultat d’empat a 13.

A la represa, la intensitat i la igualtat es van mantenir, però a falta de 10 minuts, unes bones defenses dels locals, finalitzades amb bons llançaments, van posar un barrera de 4 gols a favor. El Palautordera, però, no va llençar la tovallola i va lluitar fins als darrers instants, on l’Alcarràs es va acabar emportant la victòria (26-25).

Després de començar el campionat de Lliga amb dues derrotes, el conjunt lleidatà suma els seus primers punts i escala fins a setena posició. Aquest dissabte jugarà a la pista de l’Handbol Cambrils.

H. ALCARRÀS (26): Cristian Gutiérrez, J. Miguel Tapia, Arnau Siscart (2 ), Joel Eres ( 1 ), Ferran Buendia, Abel Miret ( 2 ), Elias Alins ( 3 ), Samuel Peña ( 2 ), Luis Taveras ( 10 ), Albert Jove ( 5 ), Marc Castells, Eloy Canosa, Juan C. Canosa, Adrián Murillo ( 1 ).

H PALAUTORDERA (25): Ramon , Xavier , Gerard , Guillem , Carlos , Agusti , Xavier , Xavier , Oriol , Jesus , Sergi , Jordi , Daniel , Alex.

ÀRBITRE: Rubèn Fabra.