Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 29 d’octubre del 2012

L’Handbol Alcarràs va caure amb contundència a casa contra l’Handbol la Salle Bonanova ‘B’ en un partit molt gris i sense idees 
Imatge del partit de l'Handbol Alcarràs (Foto: Josep Antoni Moreno)
L’Handbol Alcarràs va disputar el passat dissabte la cinquena jornada de la Segona Catalana Sènior d’handbol. El conjunt lleidatà va oferir la pitjor imatge del que portem de temporada i no va poder fer res per plantar cara a la Salle Bonanova ‘B’ al pavelló d’Alcarràs. 

El conjunt local va sortir al partit amb poca intensitat en defensa i amb escasses idees en atac. Aquest fet va permetre als visitants tenir el control absolut de l’encontre des del primer moment. El marcador de 14-19 amb el qual els dos conjunts van tancar la primera meitat va demostrar el domini de la Salle Bonanova. 

En la segona meitat, l’Alcaràs no va millorar i va ser una còpia de l’equip del primer temps. Amb accions desafortunades i poca intensitat defensiva, el conjunt visitant es va empotar la victòria per 24-32. 

Amb aquesta derrota l’Alcarràs es col·loca novè a la classificació. El proper dissabte, el conjunt lleidatà es desplaçarà al camp del Sant Marti Adrianenc, el cuer de la Lliga. 

Per altra banda, les noies de l’Handbol Alcarràs van aconseguir la segona victòria consecutiva en la Primera Catalana després de guanyar a l’Handbol Santpedor per 38-26. 

H. ALCARRAS (24): Cristian Gutierrez, Roger Gateu , Arnau Siscart (6 ), Joel Eres , Ferran Buendia ( 2 ), Abel Miret ( 3 ) , Elias Alins , Samuel Peña,Luis Taveras ( 8 ) , Albert Jove ( 4 ) , Marc Castells , Eloy Canosa, Juan C. Canosa ( 1 ) i Adrián Murillo. 

H. LA SALLE BONANOVA 'B' (32): Ramon , Xavier , Gerard , Guillem , Carlos , Agustí , Xavier , Xavier , Oriol , Jesús , Sergi , Jordi , Daniel i Àlex. 

ÀRBITRE: Emna Precup.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © HANDBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //