Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimarts, 9 d’octubre del 2012

El conjunt lleidatà va encaixar un parcial inicial de 9-1 a la pista de l’Handbol Vallag i va anar per darrere tot el partit
Imatge de la plantilla de l'Handbol Alcarràs (Foto: H. Alcarràs)
L’handbol Alcarràs va disputar la segona jornada de la Segona Catalana a la pista de l’Handbol Vallag. El conjunt lleidatà, que afrontava el seu primer partit fora de casa, es va veure sorprès pel parcial inicial dels locals. Amb el marcador clarament en contra, l’Alcarràs va millorar a la segona meitat, però l’esforç de la plantilla va ser insuficient per remuntar el partit.

L’Handbol Vallag, recent ascendit a la categoria, va sortir molt endollat i esperonat pel seu públic. Amb aquesta energia van endossar un parcial de 9-1 a un Alcarràs molt erràtic, en els primer 15 minuts de joc. El gran atac dels locals no es va aturar i van arribar al descans amb vuit gols de diferència (17-9).

A la represa, l’actitud del conjunt lleidatà va millorar. La defensa es va tornar més agressiva i els atacs van acabar amb bones finalitzacions. Tot i guanyar el parcial del segon període (11-13), l’Alcarràs no va poder guanyar el partit per la fatídica primera meitat. Finalment el resultat va ser de 28 a 22 a favor de l’Handbol Vallag.

H VALLAG (29): David, David R., Ramon ( 3 ) Sergio ( 1 ), Manuel ( 2 ), Joaquin , Hèctor ( 1 ), Sergio V. , Pau, Javier ( 4 ), Adrià ( 3 ), Pedro ( 12 ), Alejandro ( 2 ).

H. ALCARRÀS (22): Cristian Gutiérrez, Tom Tapia, Arnau Siscart (1 ), Joel Eres ( 1 ), Ferran Buendia, ( 2 ) Abel Miret ( 1 ), Elias Alins ( 5 ), Luis Taveras ( 5 ), Albert Jove ( 5 ), Marc Castells ( 1 ), Eloy Canosa, Juan C. Canosa ( 1 ).