Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :diumenge, 11 de novembre del 2012

El conjunt lleidatà va sumar la seva quarta victòria consecutiva després de derrotar a domicili el GEIEG gironí. Els de Raül Rivas continuen invictes i comparteixen el lideratge amb el Sant Vicenç 
Imatge d'un partit de l'Handbol Pardinyes a domicili 
El Club Handbol Pardinyes Lleida va aconseguir ahir una victòria molt important a la pista del GEIEG gironí en la sisena jornada de la Primera Catalana Sènior Masculina. El conjunt lleidatà, que encara es troba invicte aquesta temporada, va imposar la seva intensitat i va aprofitar tots els forats que va deixar el conjunt local. La primera part va ser més igualada (11-14), però el segon temps va ser dominat clarament pel Pardinyes. Marc Cortasa va debutar aquest curs amb el primer equip. 

El partit va començar amb gol dels locals, que no es tornarien a posar per davant en el marcador. El joc dels dos conjunt va ser molt igualat, però el Pardinyes va fer mal aprofitant els forats que deixaven els gironins en la defensa 5-1. La intensitat defensiva del conjunt lleidatà feia que el GEIEG tingués que superar un mur molt alt per poder fer gol. Amb el marcador en contra, l’equip gironí va fer una defensa 3-3 que va ocasionar més problemes als lleidatans. El primer temps va finalitzar 11-14 a favor del Pardinyes. 

A la represa, la constància dels lleidatans, arma molt eficaç aquesta temporada, va fer que els locals s’enfonsessin cada cop més. Un cop tapats els homes més perillosos del GEIEG, el Pardinyes es va fer amb el control del partit i va augmentar la diferència en el marcador. Durant el matx, Raül Rivas va donar entrada a Marc Cortasa, que va debutar amb el primer equip aquesta temporada ja que normalment juga amb el segon conjunt del club, que milita a Tercera Catalana Preferent. Finalment, amb gran aportació de tots i aprofitant la defensa individual del rival, el Padrinyes va aconseguir els dos punts amb un resultat de 27-34. 

El conjunt lleidatà suma la seva quarta victòria consecutiva en una pista molt complicada i continua llençat en la part alta de la classificació juntament amb el seu pròxim rival. La setmana vinent el Pardinyes rebrà a casa a l’Handbol Sant Vicenç amb la intenció de continuar amb la imbatibilitat. 

Fitxa tècnica: 

GEIEG (27): Palomino (p), Martínez (6), Saiz (1), Rodri (2), Nordín (2), Edgar (4), Diego (5), Lara (2), Melendez, Sans (2), Eric, Miona (3) i Jurado (p.s). 

CLUB HANDBOL PARDINYES (34): Jordi Soto (p.), Kelvin De León (9), José Delgado ‘Pipo’ (1), Sergio Martín (3), Abel Hervàs (2), Fran Pifarré (1), Eduard Pifarré (3), Jesús Velasco (2), Albert Pedra, Paco Serra (3), Eloi Vidal (6), Marc Cortasa (1), Eric Carrera (3) i Xavi Escarp (p.s). 

PARCIALS: 11-14 i 11-16. 

ÀRBITRES: Joaquín Riada i Jaime Sánchez.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © HANDBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //