Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 25 de novembre del 2012

En conjunt dirigit per Miroslav Vujasinovic va treure endavant amb solvència el seu primer partit contra un rival d’entitat i referma el seu liderat a la classificació
Imatge de la vuitena victòria consecutiva de l'Associació (Foto: Moisés Camuñas)
El primer equip de l'Associació Lleidatana d'Handbol va derrotar ahir a l’Handbol La Roca en la novena jornada de Lliga i va aconseguir la seva vuitena victòria consecutiva, fet inèdit en la història del conjunt lleidatà. L'equip visitant va ser un contrincant molt dur i va plantar cara durant tota la primera meitat. Després del descans, les locals van sortir a per totes i els llançaments exteriors d’Irina i Emma i una bona defensa van acabar amb les aspiracions de les del Vallès Oriental.

El matx va començar amb un joc trepidant per part de les visitant, movent la pilota de forma molt veloç i aconseguint superar de forma clara la defensa oberta 5-1 que havia plantejat d'inici el tècnic croat de les blaves, Miroslav Vujasinovic. En atac, les lleidatanes no van trobar situacions clares de llançament i els hi va costar crear els espais per marcar algun gol.

El partit, fins el minut 17, va estar dominat per les vallesanes, tot i que a partir del minut 11, les lleidatanes van començar a donar símptomes de recuperació gràcies a l'ajustament defensiu que van realitzar. A partir d'aquest moment, les lleidatanes es van posar el mono de treball i van aconseguir reduir l'avantatge de La Roca fins que es van posar al capdavant en el marcador amb un 15 a 14, al minut 26. El final de la primera part va parlar lleidatà i es va arribar amb una diferència de 4 gols al lluminós a favor de les locals (19-15).

A la segona part, les lleidatanes van sortir molt concentrades, mentre que les vallesanes van perdre intensitat i, poc a poc, l'Associació va començar a agafar avantatge. Els atacs d’Emma, Irina, Jenny i Irama, juntament amb l’efectivitat de Kora sota pals i la defensa infranquejable 6-0 de les lleidatanes, va resultar clau per augmentar l’avantatge i acabar guanyant el partit. Finalment, la renda de les de Miroslav Vujasinovic va pujar fins als 9 gols (37-28).

Victòria molt important davant un conjunt com La Roca, que està cridat a ser un dels primers classificats quan finalitzi la competició. Amb aquest resultat l'Associació referma el seu primer lloc i agafa la vitola de gran favorit a l'ascens. La propera jornada, les lleidatanes viatjaran fins a Molins de Rei, segon classificat, jugant-se el partit a les 21 hores del dissabte.

Fitxa tècnica:

ASSOCIACIÓ LLEIDATANA D’HANDBOL (37): Mariama Kora (p.), Jennyfer Nana (6), Meri Pérez, Imma Soto (1), Rocío Ruiz, Irama García (6), Irina Pop (10), Montse Escala (3), Judit Rovira, Emma Precup (11), Laia Ribalta, Lucia Pasamán, Aissata Dieng i Maimouna Daou.

BM LA ROCA (28): Anna Costa (p.), Requena (1), Pujol (5), Blesa, Jorba (3), Heredia (9), Rodríguez, Ruiz (1), Rubio, González (3), Corbacho (1), Dopilo (2), Torregrosa (1) i Ortega (2).

PARCIALS CADA 5 MINUTS: 3-5 / 4-8 / 9-10 / 11-12 / 14-14 / 19-15 / 23-17 / 27-22 / 31-23 / 33-25 / 34-29 / 37-28.

ÀRBITRES: Fabra i Marcet.