Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 11 de novembre del 2012

El conjunt dirigit per Miroslav Vujasinovic es va imposar a l’OAR Gràcia de Sabadell i es queda líder en solitari de la Lliga Catalana Femenina després de guanyar tots els encontres disputats fins al moment
Imatge d'un partit de l'Associació a l'Onze de Setembre d'aquesta temporada (Foto: Moisés Camuñas)
Nova victòria a la present temporada per l'equip sènior de l'Associació Lleidatana d'Handbol en la setena jornada de la Lliga Catalana Femenina. El conjunt lleidatà es va imposar a l’OAR Gràcia al pavelló Municipal Onze de Setembre i compta per victòries tots els partits que ha disputat fins al moment en aquest curs. Amb aquest triomf, l'equip entrenat pel croat Miroslav Vujasinovic, es situa líder en solitari de la categoria tot i haver descansat en la segona jornada.

A priori, el rival d'ahir no presentava una gran dificultat. Les lleidatanes van sortir concentrades des d'un primer moment, però les sabadellenques van estar a l'alçada durant els primers compassos, arribant-se al minut cinc de la primera meitat amb un empat a dos en el marcador. Tot i això, les lleidatanes amb un parcial de 6 a 1 en els següents minuts, van deixar pràcticament sentenciat el matx donat que l'avantatge en tot el partit no va baixar dels 6 gols.

Les jugadores de l'OAR Gràcia van venir a Lleida per a demostrar que el lloc que ocupen a la classificació no és real, doncs es van mostrar com un equip amb coratge, rapidesa i ben posicionat en defensa en algunes fases del partit. En alguns moments la defensa lleidatana va donar moltes facilitats a les atacants rivals, cosa que va fer que la diferència en el marcador no s'anés incrementant de forma ràpida.

Amb aquesta victòria, les blaves assoleixen el liderat en solitari i continuen presentant la seva candidatura a disputar la fase d'ascens a la Divisió d'Honor Plata. La propera jornada, les lleidatanes viatjaran fins a Ascó.

Fitxa tècnica:

ASSOCIACIÓ LLEIDATANA D’HANDBOL (31): Mariama Kora (p.), Jennyfer Nana (3), Meri Pérez (2),Imma Soto (4), Rocío Ruiz, Irama García, Irina Pop (5), Montse Escala (5), Judit Rovira (1), Emma Precup (8), Laia Ribalta (1), Lucia Pasamán (2), Aissata Dieng i Natàlia Caldés.

OAR GRÀCIA DE SABADELL (22): Emili Serf (p.), Elena (2), Anna (2), Salvador (4), Eli Hilario (1), Silvia Calvo (3), Ana Redondo (2), Ariadne Garriga (2), Gloria (4) i Alba Muñoz (2).

PARCIALS CADA 5 MINUTS: 2-2 / 8- 3 / 10-6 / 12-8 / 14-10 / 16-11 / 19-13 / 21-15 / 22-16 / 25-17 / 28-20 / 31-22.

ÀRBITRES: Sabaté i Nedelciu.