Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :diumenge, 9 de setembre del 2012

El principal representant de l’handbol lleidatà masculí es va imposar a l’Agramunt (11-18) i l’Alcarràs (19-22) en un triangular amb l’objectiu d’anar agafant ritme.
Imatge d'un dels entrenaments de pretemporada (Foto: Handbol Pardinyes)
El Pardinyes, que va començar la pretemporada 2012/2013 fa pocs dies, va jugar ahir els dos primers partits de preparació. El conjunt dirigit per Raül Rivas, que substitueix a Txema del Rosal, es va imposar en un triangular a l’Agramunt i l’Alcarràs. Amb les mirades posades a recuperar la categoria perduda l’any passat, la Lliga Antonio Lázaro, l’equip va sortir amb bones sensacions del Pavelló Poliesportiu d’Alcarràs. 


El primer equip de l’entitat continua amb la mateixa base clàssica de l’any passat, amb els germans Pifarré i el gran Kelvin de León, entre d’altres, i suma les incorporacions de Paco Serra, Jesús Velasco, que prové del Vendrell, de Primera Nacional, i Jordi Soto, un porter que arriba procedent de l’Agramunt. A més, el tècnic, ha pujat al primer equip a Jordi Santacana, Quim solans i Albert Pedra, jugadors que combinaven l’equip A i el B. 

Els partits, segons Ribas “han servit per agafar ritme”. El primer, contra l’Agramunt, el Pardinyes va sortir més endollat i va guanyar amb més solvència (11-18). El segon enfrontament, davant del conjunt local, va ser més pesat físicament ja que els groc i negres no havien descansat molt de l’anterior partit. Finalment, el Padrinyes es va imposar per un marcador de 19 a 22. 

“Tot just és el segon dia que toquem pilota”, va reconèixer Rivas. El nou tècnic considera que queden moltes coses per corregir. “Ens queda molt, falta molt treball de pista, poc a poc anirem agafant la forma”, va finalitzar explicant l’entrenador. 

Per la seva banda, l’equip B del club, que jugarà enguany a Tercera Catalana Preferent, va perdre al Pavelló Municipal de Pardinyes per 22 a 31 contra l’Handbol Riudoms.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © HANDBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //