Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dissabte, 13 d’octubre del 2012

El conjunt dirigit per Miroslav Vujasinovic ha passat per damunt d’un rival molt fluix en el primer partit de la Lliga Catalana al Pavelló Onze de Setembre
Imatge d'un atac de les lleidatanes (Foto: Moisés Camuñas)
L’Associació Lleidatana ha derrotat aquesta tarda al Club Handbol Sant Esteve Sesrovires. El partit era l’estrena del conjunt lleidatà a casa en la Lliga Catalana després del descens de categoria que va patir l’equip el curs anterior. Les jugadores dirigides per Miroslav Vujasinovic, amb la baixa d'Imma Soto, no han mostrat cap compassió envers el seu rival i han dominat de principi a fi.

El desconeixement del joc de les visitants, feia que les lleidatanes arribessin al matx cauteloses i amb l’única referència de saber que la passada jornada havien perdut per 2 gols de diferència amb el primer rival al que s'enfrontà l'Associació a l’inici de la competició, el Joventut Mataró. En aquell partit les lleidatanes van vèncer per dotze gols de diferència (22-34).

El partit ha començat amb una sortida en tromba de les locals i ja després d'un parcial de 4 a 0, el marcador reflectia una diferència de 7 gols al minut 15. Les aturades de Kora i l'efectivitat de Jenny, Irina i Emma, feien presagiar un partit plàcid, com així ha resultat ser. La bona defensa i les continues recuperacions de pilota de les lleidatanes feien que l'escletxa en el marcador s'anés ampliant fins el 24 a 7 amb el qual s’ha arribat al descans.

A la segona part, i també bona part de la primera, l'entrenador croat Miroslav Vujasinovic ha donat entrada a totes les seves jugadores, que han estat a l'alçada del que demana el tècnic. Tot i així, tal i com va passar la setmana anterior, s'ha notat un cert relaxament al final del partit que ha fet que el Sant Esteve s’atansés en el marcador lleugerament. Finalment, segona victòria consecutiva i les lleidatanes escalen a la classificació.

ASSOCIACIÓ LLEIDATANA D’HANDBOL (40): Mariama Kora (p.), Jennyfer Nana (9), Maimouna Daou (1), Imma Soto, Rocío Ruiz, Irama García (2), Irina Pop (8), Montse Escala (2), Judit Rovira, Emma Precup (8), Laia Ribalta (5)i Natàlia Caldés (5).

CH SANT ESTEVE SESROVIRES (20): Blanca Armengol (p.), Irene Mataró (2), Patricia Dorado (5), Marta Valdivieso, Yasmina Kay, Eli Buenestado (2), Agostina Estelrrich (2), Laia Faixo (2), Carla Gras (1), Alba Buenestado, Isabel Martínez (6) i Nadia Ezzarouali.

PARCIALS CADA 5 MINUTS: 4 – 0 / 8 – 2 / 11 – 4 / 15 – 7 / 20 – 7 / 24 – 7 /27 – 10 / 29 – 10 / 31 – 11 / 33 – 12 / 38 – 16 / 40 – 20.

ÀRBITRES: Marcet i Nedelciu.