Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 28 d’octubre del 2012

El conjunt lleidatà va fer un partit molt complert i va aguantar la pressió del públic local en un final de partit difícil de gestionar. Els de Raül Rivas encara no coneixen la derrota 
Imatge d'un partit de l'Handbol Pardinyes a domicili 
El Club Handbol Pardinyes Lleida va treure un triomf de mèrit de la pista del Molins de Rei. El conjunt lleidatà afrontava la quarta jornada, tercera per a ells ja que van descansar fa dues setmanes, de Primera Catalana amb molt d’optimisme després del resultat de la passada setmana contra el Sant Fost. Els nois de Raül Rivas, amb una bona defensa durant tot el partit, van aconseguir una petita renda que van gestionar de la millor manera possible en un final amb molt pressió.

L’inici de partit va ser molt positiu per als lleidatans. L’encert en defensa en la primera part va permetre recuperar pilotes importants en moments clau del partit. El Molins de Rei, amb molta efectivitat en la contra i en els extrems, va impedir que el Pardinyes superés la renda de tres gols durant aquest període.  

A la represa, els visitants van marxar de 6 gols, però amb la tònica dels partits a fora el final va ser difícil de gestionar ja que el conjunt local va obrir molt la defensa, creant pèrdues de pilota al Pardinyes, que va fer que la renda baixés fins a els 3 gols. Finalment, la tranquil·litat i l’encert en els moments importants van fer que el conjunt lleidatà sumés la segona victòria consecutiva. 

Eric Carrera amb 6 gols i Kelvin de Leon amb 7 van ser els millors del parit. El pròxim dissabte el conjunt lleidatà rebrà al Club Handbol Sant Esteve Sesrovires ‘B’ al Pavelló Municipal de Pardinyes

Per altra banda, l’equip B del club va perdre a la pista del OAR Gracia Sabadell per 25 a 20 en la cinquena jornada de la Tercera Catalana Preferent. 

Fitxa Tècnica: 

MOLINS DE REI: Paiol, Carrasco, Anducas, González, Prats, Norris, Buchs, Adrell, Vila, Ibáñez, Artes, Pros i Laden. 

CLUB HANDBOL PARDINYES: Xavi Escarp (p.), Jordi Soto (p.s.), Kelvin De León (7), José Delgado ‘Pipo’ (3), Fran Pifarré (3), Abel Hervàs (3), Eduard Pifarré (4), Quim Solans, Jesús Velasco (1), Rubén Tardio (2), Paco Serra (4), Albert Pedra, Eloi Vidal (1) i Eric Carrera (6).

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © HANDBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //